Zoveel te kiezen, maar hoe maak je de juiste studiekeuze die helemaal bij jou past? Allereerst bekijken we samen wat jij nodig hebt om de keuze te kunnen maken. We kijken naar wie jij bent en wat de verschillende studies zijn die daarbij passen. Een studiekeuzetest maakt onderdeel uit van het traject.

Het traject bestaat uit 4 gesprekken, een studiekeuzetest en verschillende opdrachten. Het eerste gesprek is een intake en is gratis. Per sessie bepalen we samen welke opdrachten handig zijn om thuis te doen. Dit zijn bijvoorbeeld: informatie opzoeken over verschillende opleidingen, open/meeloop dagen bijwonen of kort stagelopen om een beter beeld te krijgen over het beroep.

Kosten 

De kosten voor het studiekeuzetraject zijn € 325,-. Dit is inclusief alle gesprekken, de studiekeuzetest en de opdrachten.

Waar?

De gesprekken vinden plaats bij mij thuis in Abcoude of bij jou thuis (maximaal 15 km van Abcoude). Ook kan het in een coachhuis. Dan worden de kosten van de huur van de locatie bij het totaalbedrag opgeteld.