“Dankjewel voor alle inzet, toewijding en aandacht die jij gegeven hebt om ervoor te zorgen dat onze zoon uiteindelijk toch zijn HBO-diploma heeft kunnen halen.
Voor ons als ouders heeft dit veel zorgen weggehaald die niet eens in woorden te vangen zijn”
Henriëtte en Peter

“Marijke heeft tijdens mijn studie mij geholpen met mijn perfectionisme en piekeren. Marijke is een prettig persoon waar je je open durft te stellen en je krijgt het gevoel dat ze echt oprecht met jou wil zoeken naar een manier om met je ‘problemen’ om te gaan. Ik piekerde veel of ik iets wel goed had aangepakt en of het wel ‘goed genoeg’ was. Door oefeningen kreeg ik inzicht dat het soms meer dan goed was.”
Liselotte

“Marijke heeft mij gecoacht omdat ik tegen wat obstakels aan liep. Marijke is een fijne coach omdat ze een omgeving creëert waarin ik mij veilig en begrepen voel. Ze is duidelijk over de manier waarop ze mij wilde coachen en kan hiervoor verschillende technieken inzetten. Ze communiceert op een heldere manier, heeft een open houding en heeft mij laten zien dat ze zich goed kan inleven. Wat dat laatste betreft waardeerde ik vooral het feit dat ze mij het gevoel gaf dat ik haar altijd kon bellen, mailen, appen en welkom was met elke vraag.”
Annick

“Marijke is een heel open en warme persoonlijkheid. Ik heb de gesprekken als heel constructief ervaren en ook passend bij wat ik zocht. Heel down to earth maar wel genoeg aandacht voor de samenwerking tussen lichaam en geest. Ik was er heel erg aan toe om dingen anders aan te pakken en met behulp van deze gesprekken heb ik daar meer handvatten in gekregen. Ik heb het gevoel dat Marijke zich goed kon verplaatsen in mijn situatie en heb de gesprekken als rustgevend en inspirerend ervaren. Meer inzicht in hoe je de dingen aanpakt en hoe je daar zelf door hele kleine dingetjes aan te passen, toch al grote stappen voorwaarts kan maken.”
Merel

“Marijke laat je op een ontspannen manier reflectief aan jezelf werken. Ze heeft prima vakkennis, maar heeft vooral de kwaliteit goed te luisteren en op de juiste momenten, en goed gedoseerd, de theorie aan te wenden. Na vier sessies gaf ze me al principes en doelstellingen mee waar ik nu, een maand later, al meerdere keren houvast aan heb gehad om mezelf te blijven verbeteren.”
Jeroen

“Ik ben het gesprek met Marijke aangegaan om het probleem perfectionisme te bespreken. Ondanks dat ik vaak de neiging heb om mijn eigen pad te bepalen en meestal geen hulp vraag of adviezen aanneem, heb ik deze gesprekken als erg prettig ervaren. Zij heeft door de juiste vraagstelling mij zelf aan het denken gezet, waardoor ik zelf tot een antwoord kwam. Dit werkt voor mij erg prettig. Als perfectionist leg je de lat altijd een stukje hoger en bereik je nooit je doel. Marijke heeft mij bijgebracht dat je van tevredenheid gelukkiger zal worden. Ik heb tot op de dag van vandaag hier nog steun aan.”
Jodie